El Club Gimnàstic de Tarragona ha emès un comunicat sobre la situació de la venda d’entrades de cara al partit de dissabte contra el Deportivo Alavés, que pot suposar el retorn del club a la Primera Divisió.

Tot i que l’equip de Vicente Moreno no depèn de sí mateix -necessita guanyar i que el Leganés ensopegui al camp del Mirandés-, ningú es vol perdre una cita que pot ser històrica.

A 48 hores perque el Nou Estadi sigui testimoni del darrer partit de la fase regular de la Lliga Adelante, l’entitat presidida per Josep Maria Andreu ha anunciat que ja no queden entrades ni a la zona de Tribuna ni als Gols. A més, també ha advertit que només queden 200 seients lliures a la grada de Preferent. Per tant, s’espera que durant el divendres aquest sector també acabi d’omplir-se.

On sí que hi ha més seients disponibles és a la zona de Preferent superior, que en el darrer partit contra l’Osasuna va quedar abarrotada pels nens i nenes convidats pels clubs de futbol de la comarca, que acompanyats dels seus pares i mares, van poder gaudir de la victòria per la mínima davant el conjunt navarrès.

D’altra banda, a l’àrea visitant s’esperen uns 200 aficionats de l’Alavés que volen posar la cirereta al pastís a aquesta gran temporada amb una victòria que els permeti proclamar-se campions de la categoria.

Foto: gimnasticdetarragona.com

Comentaris

avatar