Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el CD Lugo disputat a l’Anxo Carro, corresponent a la jornada 41 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (9): totalment decisiu en la resolució del partit i de la victòria amb diverses intervencions de mèrit, penal aturat inclòs, quan el rival va posar setge a la seva porteria.

Gerard Valentín (6): la marca a Jonathan Pereira li va privar de ser protagonista a l’hora d’atacat, tot i que en defensa va complir amb nota fins que va ser substituït per problemes físics.

Daisuke Suzuki (8): una vegada més va convertir-se en el líder de la defensa quan l’equip local va recórrer als centres laterals buscant els 1.91cm de Pablo Caballero. Ho va refusar absolutament tot.

Xavi Molina (7): partícip del 0-2 habilitant a Emanà, en defensa va respondre a les exigències de l’atac rival gràcies a la concentració que manté al llarg dels 90 minuts. No es va deixar sorprendre ni per Jonathan Pereira ni per Iriome, i junt amb Suzuki va portar a ratlla a Pablo Caballero.

Mossa (8): autor del 0-1 al rematar un córner en el segon pal, també va ser clau en el segon gol rematant en primera instància la centrada de Sergio Tejera que acabaria amb el remat d’Emanà.

Lévy Madinda (5): l’infractor del penal sobre Iriome en un dels pocs errors que ha comès des de la seva arribada a Tarragona. En favor seu, hem de destacar la feina ben feta al centre del camp una vegada més.

Sergio Tejera (7): l’executor dels dos serveis de cantonada que van precedir als dos primers gols i a més a més la brúixola i el temporitzador quan la possessió era grana.

Giorgi Aburjania (5): el més desaparegut del centre del camp, no va tenir gaire influència en el joc i tot i així va completar els 90 minuts. Seguim creient que la posició de mitja punta no el beneficia en res.

Cristian Lobato (6): element desequilibrant en la zona d’influència amb les seves excursions cap a l’interior que tants desajustos defensius provoquen en la defensa rival, aquesta vegada a la del Lugo. El nexe d’unió entre el centre del camp i la davantera.

José Naranjo (7): no va marcar, però cada vegada que li arribava la pilota als peus s’intuïa que podia passar alguna cosa important. Roberto li va treure una gran mà amb el 0-0.

Achille Emanà (6): va marcar el 0-2 si bé va estar poc encertat en la majoria de les seves accions, fet que no l’impedeix ser el far ofensiu de l’equip.

Substituts:

Jean-Luc (6): el primer relleu per a la segona part avalat pel desequilibri i la velocitat que posseeix i que van ser de gran valor per aprofitar els espais que deixava el Lugo en busca d’entrar novament en el partit. Assistent del 0-3 en una gran acció de contraatac.

Aníbal Zurdo (6): va aprofitar que el partit es va trencar definitivament per enviar una pilota per sobre del travesser abans de marcar el gol que va certificar la victòria amb una definició d’autèntic killer de l’àrea.

Iago Bouzón (X): el gallec va entrar en el lloc de Gerard Valentín i no va tenir temps a poder destacar en cap jugada, ni ofensiva ni defensiva.

Entrenador:

Vicente Moreno (6): tenint en compte que els dos primers gols van arribar en jugades d’estratègia –mèrit per Nano Rivas- hauria d’haver insistit en que els seus homes intentessin dominar la possessió de pilota per evitar les accions de perill de les que va gaudir el Lugo en la segona part i que van estar a punt d’amenaçar la victòria visitant. Això si, chapeau a la primera part.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar