Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit a l’Anxo Carro davant el Lugo, corresponent a la jornada 41 de la Lliga Adelante.

Suzuki
El japonés ha tornat a ser un mur per a l’equip rival. Com és habitual en ell, s’ha mostrat molt segur defensivament sense complicar-se la vida a l’hora d’allunyar pilotes. Ofensivament, ha participat en algunes jugades de pilota aturada. Esperem que trobi el premi en alguna jugada d’estratègia.

Tejera
Ha realitzat un partit complet en tots els aspectes: ha aportat perill a pilota parada (dos gols de l’equip han arribat en dues sacades seves de córner), s’ha mostrat molt precís col·laborant en la conducció i sortida de la pilota al centre del camp i també ha estat molt atent evitant un contracop rival tot i guanyar-se la targeta groga.
Amb el partit d’avui, sumat a la seva aportació en els últims partits, està cridat a comandar el centre del camp si finalment no podem comptar amb Aburjania i Madinda en un hipotètic playoff.

Reina
Si bé no ha estat un partit on el de Villanueva del Trabuco hagi hagut de lluir-se en excés, ha realitat algunes parades de mèrit i ha aturat un penal, en el moment de més pressió del Lugo, que hagués complicat les coses en la recta final del partit.
La seva parada ens ha permés evitar uns últims minuts de patiment en un partit que el Nàstic ha tingut controlat de principi a fi.

Comentaris

avatar