La penya d'animació denuncia la repressió policial dels darrers mesos

Orgull Grana va abandonar la grada en senyal de protesta

La penya d’animació del gol nord Orgull Grana 1886 va abandonar les seves respectives localitats ahir amb el partit en joc.

Abans de finalitzar la primera part, els components d’aquest col·lectiu van retirar la pancarta i van buidar la seva zona d’aficionats.

Segons la mateixa penya, que ha emès un comunicat a la seva pàgina de Facebook, diversos membres van ser retinguts a l’entrada de l’estadi i se’ls va impedir l’accés, així com també es van produïr expulsions de membres d’Orgull Grana que ja es trobaven a l’interior del Nou Estadi.

Des d’Orgull Grana volem emetre un comunicat per tal d’explicar el motiu per el qual avui hem retirat la nostra pancarta per primer cop, perquè hem abandonat les nostres localitats i a conseqüència hem deixat d’animar.

En els últims mesos hem vingut patint una repressió policial constant.
Identificacions, registres, incautaments de banderas, busos retinguts durant els desplaçaments.
Avui la represàlia ha arribat fins al punt que no han deixar accedir a l’estadi a certs membres de la penya i a les seves respectives famílies.

Quan hem anat a demanar la justificació d’aquests fets, alguns membres han siguts convidats a abandonar l’estadi, inclús algun expulsat.

Donats aquests fets, que esperem siguin entesos i compartits, hem decidit actuar en conseqüència. I sobretot deixar clar, que no responem davant dels insolidaris que s’han al quedat al nostre lloc d’animació.

Volem demanar disculpes als jugadors, al cos tècnic i als aficionats.

Però sobretot, repetim, comprensió davant d’aquests fets.

El Nastic no anirà mai sol, però per no anar-hi, hi hem de ser tots.

Atentament,

ORGULL GRANA 1886

Foto: Orgull Grana

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here