Viqueira confia en poder comptar amb els tres jugadors si l'equip es juga l'ascens

Aburjania i Madinda, disponibles per rebre l’Osasuna

El director esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira, ha confirmat avui en una entrevista a Tarragona Ràdio que Giorgi Aburjania, Lévy Madinda i Fabrice Ondoa estan disponibles per jugar aquest dimecres davant l’Osasuna.

Cal recordar que aquests tres jugadors estan a l’espera de saber si són convocats amb les seves respectives seleccions, la qual cosa els impediria disputar algun dels tres partits que encara queden de lliga.

Viqueira ha estat optimista pel que fa a la convocatòria d’una peça fonamental al centre del camp com és Aburjania: “amb Abu ens està costant una mica. Amb el seleccionador gabonès hi tenim bona relació i si ens juguem alguna cosa crec que podrem aconseguir que es quedi”.

Foto: anorthosisfc.com

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here