Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit a La Romareda davant el Zaragoza, corresponent a la jornada 39 de la Lliga Adelante.

Lévy Madinda
Així com la setmana passada li donàvem un cop d’atenció en aquesta secció, aquesta setmana hem d’admetre que ha quallat un molt bon partit.
Determinant per controlar el centre del camp juntament amb Tejera en els moments de més posessió de l’equip, també ha sabut pressionar amb èxit la circulació del joc rival en els moments més defensius.

Mossa
Segueix immens tot i el partit de sanció complert la setmana passada.
Aporta seguretat a la banda esquerra, ordena l’equip defensivament i, aprofitant el seu estat de forma envejable, col·labora en el joc ofensiu i recupera la posició sense que l’equip ho acusi en possibles contraatacs.

Emaná
El camerunès porta alguns partits espés en els que les coses no li surten com tots esperem…i l’equip ho acusa ofensivament.
Segueix tenint la màgia i tots sabem que en qualsevol moment pot marcar la diferència, però en algunes situacions sembla confiar-se amb excessives filigranes en comptes d’optar per l’efectivitat.
En aquesta recta final el necessitem més enxufat que mai.

Comentaris

avatar