COMPARTIR
Club i FCF junts de la mà per omplir el Nou Estadi

Amb només 72 hores de diferència després de jugar a La Romareda, el Nàstic rebrà al CA Osasuna en l’enèsim enfrontament directe que ha d’afrontar en aquest darrer tram de temporada respecte a la lluita pels play-offs i inclús per l’ascens directe.

Independentment del resultat que es doni a Saragossa, els grana es jugaran bona part de les seves opcions en un partit que es disputarà entre setmana (dimecres a les 20:30h) i en el qual la directiva vol veure un Nou Estadi ple de gom a gom per continuar amb la bona assistència de públic dels últims encontres que s’han disputat a Tarragona.

D’aquesta manera, el club ha decidit que cada soci disposi d’una entrada gratuïta per assistir al Nàstic-Osasuna, que es presenta com un xoc transcendental en el devenir de dos equips que, com a mínim, volen disputar la promoció d’ascens a Primera Divisió.
Amb aquesta iniciativa es vol premiar la fidelitat que ha demostrat l’afició en el retorn del conjunt tarragoní a la categoria de plata.

Tots aquells abonats que vulguin obtenir una entrada de franc hauran de presentar el seu carnet de soci a les oficines del club en horari de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 hores. El mateix dimecres, les oficines romandran obertes durant tot el dia.

El suport del futbol comarcal

Aquesta no ha sigut l’única proposta que ha presentat el club per omplir el coliseu grana, ja que també ha arribat a un acord amb la Federació Catalana de Futbol per tal de que tots els clubs de futbol base de la comarca tinguin l’oportunitat de presenciar el partit des de la graderia de Preferent Superior. Els equips podran demanar tantes entrades com llicències federatives tinguin.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Comentaris

avatar