COMPARTIR

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el CD Leganés disputat al Nou Estadi de Tarragona, corresponent a la jornada 38 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (5): molta menys feina de la que calia esperar gràcies a l’expulsió de Pablo Insua, ja que això va provocar que el Leganés renunciés a l’atac. Això si, n’hi deu una al travesser.

Gerard Valentín (7): de més a menys al llarg del partit. Va arrancar forçant el penal i va acabar esgotat per l’exigència del duel i de les altes temperatures. Va intentar encarar al seu marcador però li va faltar un soci per la banda.

Xavi Molina (6): seriós i expeditiu cada vegada que el rival recuperava la pilota per sortir al contraatac. Una mica imprecís a l’hora de buscar als davanters mitjançant pilotes en llarg quan el partit requeria madurar la jugada fins trobar el forat.

Daisuke Suzuki (6): imperial una vegada més. La seva tranquil·litat a l’hora de mantenir l’esfèric als peus li dóna un plus de pausa a l’equip.

Ferran Giner (8): no tenia una feina gens fàcil davant un dels millors atacs de la categoria i va respondre notablement amb una actuació plena de treball i desgast per incorporar-se a l’atac, on va formar una associació interessant amb Naranjo. Mossa ja té un relleu de garanties.

Lévy Madinda (7): el nom de “apaga incendis” s’ajusta cada vegada més al rol que està assumint a la sala de màquines. Amb 11 contra 11 la seva figura va lluïr amb llum pròpia cada vegada que li tocava pencar en tasques defensives.

Sergio Tejera (5): va deixar diversos detalls de qualitat. Sense realitzar cap acció destacada que pogués comportar perill, va tornar a demostrar que en quant a intensitat està un punt per sobre de la majora de l’equip.

Giorgi Aburjania (5): no va tenir l’incidència esperada, tot i que va fer un partit més que correcte movent-se des del centre del camp fins a la mitja punta. Trobem a faltar la seva capacitat per sorprendre amb aquells eslàloms capaços de desmuntar qualsevol muralla.

José Naranjo (7): autor de les dues millors ocasions del partit amb un llançament a la creueta i un remat de cap que Serantes va refusar a còrner. Només li va faltar el gol.

Cristian Lobato (6): incisiu durant el primer temps assumint el rol de líder al centre del camp per intentar sorprendre la organitzada defensa del Leganés. Incomprensible el seu canvi a l’inici del segon acte.

Achille Emaná (6): tot i el penal errat, va tornar a ser el far ofensiu de l’equip quan tocava córrer al contraatac. De més a menys, va acabar sent substituït.

Substituts:

Marcos de la Espada (5): va sortir per lluitar totes les pilotes aèries i en la primera que va tocar va assistir a Naranjo en l’acció on Serantes es va guanyar el premi a la millor parada de la jornada. Li van mancar més centrades a l’àrea per part dels seus companys.

Miguel Palanca (6): no va destacar individualment però amb la seva sola presència va fer que la banda dreta creés més sensació de perill.

Juan Muñiz (X): amb Marcos sobre el terreny de joc i amb el Leganés tancat dins del seu propi camp, l’asturià hagués pogut ser un recurs molt interessant en les jugades a pilota aturada. Malauradament no va tenir temps de res.

Entrenador:

Vicente Moreno (6): supera el suficient per l’ambició que va demostrar l’equip davant el líder de la categoria, ben compacte i sense renunciar a ser protagonista. No obstant, la sortida de Lobato i la tardança a l’hora de comptar amb Juan Muñiz provoquen que no arribi al notable.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar