Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant la UD Almería disputat a l’Estadi de los Juegos del Mediterráneo corresponent a la jornada 37 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (5): en la línia dels anteriors partits, poc exigit. Res va poder fer per evitar el gol de l’1-1 que no tindria que haver pujat al marcador.

Gerard Valentín (6): va demostrar que ja està per jugar els 90 minuts i va oferir solucions pel carril dret davant les poques opcions de progressar pel centre.

Xavi Molina (8): infranquejable en defensa i determinant en atac. Seu va ser el gol de la victòria en un remat carregat de punt d’honor.

Daisuke Suzuki (6): com sempre, partit sense sobresalts però prou convincent com per seguir confiant en la seva titularitat.

Mossa (7): va ser important per eixamplar el terreny de joc davant la congestió que provocava el sistema tàctic de l’Almería. Va recórrer tot el carril esquerra, per on van arribar les ocasions de més perill a favor del Nàstic. Va donar l’assistència de gol a Naranjo.

Sergio Tejera (7): segur i tranquil amb la pilota als peus. Va ser el temporitzador de l’equip.

Lévy Madinda (7): una vegada més va ser l’element diferenciador en el centre del camp gràcies al gran número de pilotes que va recuperar exhibint el seu portent físic.

Giorgi Aburjania (5): va ser el jugador del centre del camp que va jugar més avançat, en ocasions inclús al costat d’Emanà. Va començar un tant imprecís però poc a poc va anar creixent per participar en la circulació de pilota.

Cristian Lobato (3): pràcticament desaparegut víctima del plantejament tàctic del rival. Sense espai per la zona central, no va trobar la manera de fer mal per la banda.

José Naranjo (8): suma y sigue. L’andalús va fer gala del moment tant dolç pel que travessa amb un golàs més enllà de la frontal que va sorprendre a Julián Cuesta. A part, va formar una magnífica associació amb Mossa pel carril esquerra.

Achille Emanà (6): Impetuós i imprecís, va errar una ocasió claríssima per fer el 0-2 després de robar una pilota a la frontal de l’àrea. No obstant, cada vegada que li arribava la pilota als peus, els defenses locals tremolaven.

Substituts:

Ferran Giner (6): va sortir al descans per substituir a Mossa i va complir a la perfecció en una posició que no es la seva. Va badar en una acció puntual davant la velocitat de Míchel però va tenir més protagonisme atacant –i amb perill- que no pas en l’aspecte defensiu.

Jean-Luc (4): participatiu però no va ser capaç de marcar la diferència en un partit que requeria de la seva improvisació i hiperactivitat per la banda dreta.

Juan Muñiz (7): si treu un notable és per ser l’executor del servei de cantonada en l’1-2 de Xavi Molina. Els jugadors que tenen la capitat de marcar la diferència en una sola intervenció bé ho mereixen.

Entrenador:

Vicente Moreno: fidel al seu estil, el Nàstic es va mostrar con un equip molt fiable davant les escomeses, poques però reals, del conjunt local. El plantejament va sortir tal i com esperava i els seus jugadors van fer molt de mal tant per les bandes com en les accions a pilota aturada. Va encertar en els canvis, tot i que Jean-Luc no va complir amb el que s’esperava en el canvi amb Lobato –menys control i més desequilibri-.

Comentaris

avatar