COMPARTIR

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic respecte al partit davant el CD Mirandés disputat al Nou Estadi corresponent a la jornada 36 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (4): com ben sent habitual en les darreres jornades, el porter malagueny no va poder fer res en els gols que va encaixar l’equip. I si suspèn no és pel penal –incorrectament assenyalat- del 3-2, sinó per la poca valentia a l’hora de treure la pilota des del darrera en el tram inicial del partit.

Gerard Valentín (6): bon encontre del lateral gironí tenint en compte el temps que ha estat lluny dels terrenys de joc. Tot i la evident falta de ritme competitiu, es va atrevir a fer algun eslàlom marca de la casa i va ser l’autor de la centrada de l’1-1.

Xavi Molina (7): segon notable consecutiu pel de La Canonja, que poc a poc s’està consolidant a l’eix de la defensa. Davant el Mirandés va tornar a exhibir el seu poder en el joc aeri. Concentrar i incombustible durant els 90 minuts.

Daisuke Suzuki (7): una vegada més va fer gala de la tranquil·litat que li caracteritza quan tenia la pilota controlada als peus i va complir perfectament sempre que el rival així li va exigir.

Mossa (6): Sangalli li va guanyar l’esquena no una sinó dues vegades, i a la segona va arribar el gol. No obstant això, el valencià no va deixar de trepitjar camp contrari amb les seves incansables incorporacions a l’atac i finalment va assistir a Naranjo en el 2-1.

Lévy Madinda (6): va créixer quan va deixar d’assumir la sortida de pilota, una faceta que no li escau a un jugador del seu perfil. Omnipresent al centre del camp.

Giorgi Aburjania (7): el jugador més destacat dels tres que van actuar a la sala de màquines. Va començar actuant per davant dels dos pivots però amb un home més per l’expulsió d’Alain va assumir el rol que inicialment va protagonitzar Madinda. La qualitat se li cau de les butxaques.

Sergio Tejera (6): membre imprescindible per fer arribar l’esfèric als homes més avançats. La seva contribució en tasques defensives és vital, sobretot a l’hora de recuperar la pilota.

Cristian Lobato (7): l’inici de partit que va realitzar va estar a l’alçada del tros de jugador que és. Es va carregar l’equip a les seves esquenes fent absolutament de tot: conduccions, regats, assistències… És incomprensible perquè va ser el primer canvi.

José Naranjo (9): va començar el duel un pèl desencertat però a la segona part va marcar la diferència amb el remat de cap en el 2-1 i amb la pressió que va exercir per robar-li la pilota a Álex Ortiz en el 3-1. La criatura ja suma 12 gols al campionat.

Achille Emanà (5): desencertat i desafortunat, si bé no va deixar d’intentar-ho durant els 87 minuts que va estar sobre la gespa.

Substituts:

Aníbal Zurdo (4): a un punt de l’aprovat però finalment suspèn. Va gaudir de pràcticament tot el segon temps però no va disposar de cap ocasió clara per marcar la diferència com sí va fer Naranjo. Per lluita i per entrega que no sigui, això si.

Xisco Campos (5): poc exigit a causa de la superioritat numèrica i també perquè el Mirandés va decidir atacar per la banda contrària.

Miguel Palanca (X): va sortir a falta de tres minuts per arribar al final i no va tenir temps de fer res destacable.

Entrenador:

Vicente Moreno (8): després de la regular primera part que van fer els seus homes va ser capaç de capgirar la situació al temps de descans posant les coses al seu lloc i provocant un canvi d’actitud diferencial respecte als primers 45 minuts. Va ser fidel a si mateix i l’equip va insistir amb la carta del contraatac tot i jugar contra 10. Aquesta vegada li va sortir bé.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar