Portada Actualitat La victòria és l’únic que val

La victòria és l’únic que val

0
COMPARTIR

S’ha acabat el crèdit. El Nàstic no es pot permetre cap més ensopegada, no a Tarragona. Els rivals més directes, i també els més temibles, s’estan posant la granota de treball en aquest tram final de temporada per tal d’assegurar-se una plaça als play-off. Mentre que alguns equips com el Real Zaragoza, l’Osasuna, l’Alcorcón, el Girona i l’Elche han presentat la seva candidatura, els grana han esgotat el coixí de punts que tenien respecte a tots ells amb la derrota a Huesca i els empats contra el Córdoba, el Real Oviedo i més recentment davant el Llagostera. Aquesta sèrie de quatre partits sense guanyar, igualant la pitjor ratxa de tota la temporada, obliga als de Vicente Moreno a no tornar a fallar en un Nou Estadi que seguirà batent rècords d’assistència per tal de convertir-se en el jugador número 12 davant un Mirandés que busca apurar les seves opcions d’arribar a la promoció.

“ | Vicente Moreno: Té la mateixa rellevància que els partits que vindran desprès. Son tres punts en joc i necessitem sumar per seguir a la classificació que estem actualment, no pel fet de que portem quatre jornades sense guanyar”.

El retorn d’Achille Emaná

Després de que una elongació en el isquiotibial dret el deixés sense poder participar en el derbi de Palamós, Achille Emaná està de tornada per afrontar la primera de les set finals que el Nàstic té per endavant. El camerunès és, amb 8 gols i 5 assistències, el segon jugador més determinant de tot l’equip per darrera d’un José Naranjo amb el qual s’entén a les mil meravelles. L’associació il·limitada que formen tots dos és una de les bases principals amb les quals compta Vicente Moreno. La presència de l’ex jugador del Real Betis és tant important que sense ell els grana només ha guanyat un dels cinc partits en els quals no ha participat.

Amb Emaná partint des de l’onze titular, Miguel Palanca i Juan Muñiz tenen molts números de començar el partit a la banqueta si és que el preparador valencià opta per emprar el sistema base del 4-2-3-1 on Jean-Luc hauria de tornar a la banda dreta mentre que Aníbal Zurdo seguiria sent la referència ofensiva després de la seva gran actuació davant el Llagostera. El bon nivell demostrat per la defensa (Mossa-Molina-Suzuki-Xisco Campos) i els problemes que arrastra Giorgi Aburjania són arguments prou sòlids com pensar que no hi hauran més modificacions respecte a l’última jornada tot i que no es pot descartar alguna sorpresa al lateral dret amb la titularitat de Gerard Valentín.

Carlos Terrazas, amb tot

El CD Mirandés arriba a Tarragona amb l’objectiu de donar un cop sobre la taula per tornar a apropar-se a la sisena posició. Els lleonesos han guanyat en escenaris tant imponents coma Mendizorroza (2-3), el Martínez Valero (1-4), el Nuevo Arcángel (1-2) o La Romareda (1-2), si bé venen d’empatar en el darrer desplaçament al feu del Bilbao Athletic (1-1). Les seves opcions per jugar la promoció passen per guanyar al Nàstic, causa per la qual Carlos Terrazas disposa de tota l’artilleria.

Com ja vam destacar en l’article dedicat al proper rival del conjunt tarragoní (http://bit.ly/1WWHern), els jugadors més determinants del quadre roginegre són els dos extrems Álex García (6 gols i 6 assistències) i Marco Sangalli (5 gols), sense desmerèixer el perill que poden comportar Ion Vélez o Aridane. Des de la banqueta poden entrar de refresc homes com Alain Oyarzun, Néstor Salinas o Abdón Prats, que no en va és el màxim golejador de l’equip entre totes les competicions (9 gols). En quant a les baixes, Imanol i Mickaël Gaffor són les úniques absències mentre que Ernesto Galán s’ha recuperat a temps.

1440346_C_Gimnastic_Tarragona_SAD
Alineació probable

 

Comentaris

avatar