Part de l'afició del Nàstic desplaçada a Palamós

La Federació de Penyes del Nàstic ha engegat la maquinaria per dur a terme un nou desplaçament de la marea grana per assistir al partit corresponent a la J36 de la Lliga Adelante on l’equip de Vicente Moreno visitarà dissabte dia 7 de maig (18.00h.) l’Estadi Juegos del Mediterráneo d’Almeria.  

L’autocar sortirà el mateix dissabte a les 00.05h de la matinada des de la Plaça Imperial Tarraco i a les 00.15h des del Nou Estadi, i està previst que arribi a Almeria a les 09.30h del matí. La tornada s’efectuarà diumenge a les 11.00h després de passar la nit a la província andalusa. El preu del viatge és de 85€ per persona i engloba el desplaçament, l’entrada i la nit d’hotel amb esmorzar inclòs. L’import estipulat està pensat per a un mínim de 40 persones, així que el cost final del desplaçament podria rebaixar-se segons el número d’aficionats que s’apuntin al viatge.

Les inscripcions es poden realitzar a les oficines de la Federació de Penyes des del dia d’avui fins al proper dilluns 2 de maig en un horari de 18.00 a 20.00 hores de la tarda a excepció del dissabte. Diumenge, una hora abans del partit, l’oficina obrirà les seves portes per tal de que aquells aficionats que acudeixin al camp puguin inscriure’s al desplaçament.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar