Els aficionats del Nàstic estan d’enhorabona. El pàrquing de terra que hi ha ubicat al costat de la ITV torna a estar a disposició de totes aquelles persones que es desplacen amb cotxe fins al Nou Estadi. L’Ajuntament de Tarragona per fi ha arribat a un acord amb l’empresa Inversions i Promocions Urbanístiques Tarraco SA per la reobertura d’un solar que porta inhabilitat des de principis de temporada.

El fet de no poder utilitzar aquest terreny va portar al club a buscar un nou espai on els aficionats poguessin estacionar els seus vehicles els dies de partit, i així va sorgir la idea d’ubicar el nou pàrquing a l’antiga carretera per on passava la N-340.

Amb tot, la parròquia nastiquera disposa ara de dues zones d’aparcament a banda dels diferents espais que hi ha entorn al camp on també es poden aparcar els cotxes, circumstància que arriba en el millor moment possible si tenim en compte l’increment d’afluència que ha patit l’estadi gràcies al bon moment pel que travessa l’equip de Vicente Moreno. Per a l’encontre de diumenge entre el Nàstic i el Mirandés ja es podrà fer ús d’un aparcament que ajudarà a descongestionar les cues que es creen després de cada partit.

Foto: diaridetarragona.com

Comentaris

avatar