Portada Actualitat Nàstic i Osasuna s’enfrontaran el dimecres 25 de maig a les 20:30h

Nàstic i Osasuna s’enfrontaran el dimecres 25 de maig a les 20:30h

Duel directe pel play-off quan restaran tres jornades

0
COMPARTIR

La Lliga de Futbol Professional ha donat a conèixer els horaris de l’antepenúltima jornada de la Lliga Adelante que es disputarà des del dimarts 24 al dijous 26 de maig. Entre mig d’aquestes dues dates, el Nàstic rebrà dimecres 25 al Nou Estadi a l’Atlético Osasuna en un duel directe per disputar la promoció d’ascens a Primera Divisió.

Els grana actuaran d’amfitrions davant tot un històric del futbol estatal i que sens dubte està cridat a lluitar per l’ascens de categoria tal i com ha demostrat durant tot el que portem de campionat. L’equip dirigit per Enrique Martín es troba ara mateix fora de les sis primeres posicions però la distància respecte a la quarta plaça que ocupa el Nàstic és de només un punt de diferència, si bé s’haurà de veure com estan les coses d’aquí un mes. En el partit de la primera volta, els de Vicente Moreno van aconseguir un valuós empat (1-1) en l’Estadi del Sadar amb un penal transformat per Marcos de la Espada i amb el suport de 200 nastiquers que no es van voler perdre un dels desplaçaments més importants de tota la temporada.

En la resta de la jornada destaca l’enfrontament entre el Real Oviedo i el Leganés i també el duel entre l’Alcorcón i un Tenerife que definitivament s’ha enganxat al tren dels play-off. L’Alavés disputarà el derbi basc contra el Bilbao Athletic mentre que el Real Zaragoza s’haurà de mesurar les seves forces davant la necessitat de l’altre equip aragonès de la categoria, la SD Huesca.

w_900x700_26121143horarios-jornada-40-liga-adelante.png
Lliga Adelante J40. Foto: laliga.es

Comentaris

avatar