COMPARTIR

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic del partit davant la UE Llagostera disputat al Nou Municipal de Palamós-Costa Brava corresponent a la jornada 35 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (7): no va tindre gaire feina, però va fer una gran aturada amb el peu per evitar el que hagués estat el 2-1 a pocs minuts per arribar al final del partit.

Xisco Campos (5): va tindre més protagonisme ofensiu que en el darrer partit, però el més important és que es va mostrar infranquejable davant l’amenaça d’Edu Oriol. Contundent i sempre atent per sortir al tall.

Xavi Molina (8): tot un baluard a la defensa i el millor jugador del matx amb molta diferència. En el joc aeri hi ha pocs jugadors més fiables que ell i així ho va demostrar, a part de salvar dues ocasions molt clares de gol.

Daisuke Suzuki (7): si dèiem que hi ha pocs jugadors iguals o més fiables que Xavi Molina, un d’ells és l’internacional japonès, però no només en el joc aeri sinó també a l’hora de robar pilotes i d’atacar al rival.

Mossa (6): l’injusta targeta groga que va veure en l’enganxada amb David Querol el va limitar en excés, sobretot quan José Carlos va entrar al terreny de joc. L’extrem andalús va aprofitar-se de la situació i des de la banda dreta va efectuar la centrada de l’1-1.

Lévy Madinda (7): enèssima exhibició del jugador cedit pel Celta de Vigo. Si li manca certa arribada a l’àrea contraria, ho compensa amb el treball que realitza al centre del camp tan per recuperar pilotes com per distribuïr-les.

Sergio Tejera (5): autor de la primera gran ocasió del partit en una jugada d’estratègia, el migcampista barceloní no va trobar la manera de marcar la diferència amb alguna passada filtrada pel centre de la defensa visitant. No obstant, com sempre va aportar caràcter i temple a l’hora de controlar la pilota.

Miguel Palanca (5): ho va intentar durant els 72 minuts que va estar sobre la gespa, però no va ser capaç d’aparèixer en el lloc clau, a prop de la porteria de René.

Juan Muñiz (6): l’asturià es va mostrar com un recurs molt útil a pilota aturada, l’argument més important per entendre la seva titularitat en un escenari com el de Palamós. A banda de les jugades d’estratègia, també va ser important a l’hora de connectar amb els davanters.

José Naranjo (8): el pitxitxi de l’equip va arribar a les 10 dianes amb un gran gol en una combinació entre ell i Aníbal que va definir amb l’exterior de la bota. En la primera part va estar a punt de fer el 0-1 aprofitant una badada del porter local.

Aníbal Zurdo (7): va completar la seva millor actuació amb la samarreta grana. No només va bregar per baixar les pilotes al terra sinó que també va participar a l’hora de jugar d’esquenes i de distribuir la pilota als seus companys. Tot i la seva edat (33 anys), la seva qualitat està fora de dubte.

Substituts:

Álex López (6): no va tenir la incidència que s’espera d’un jugador que surt des de la banqueta, si bé va tindre una bona oportunitat per fer el gol de la victòria i de demostrar que tot i la seva alçada és un jugador amb una bona tècnica de peus.

Jean-Luc (4): va disposar de poc menys de 20 minuts per decantar la balança però el gran problema va ser que no va actuar des de la banda dreta, sinó que ho va fer pel centre quan el partit requeria un element desequilibrant pels espais exteriors.

Xisco Muñoz (3): brega i lluita, com sempre. Ara bé, amb tants pocs minuts és molt difícil poder fer alguna cosa important en un context de partit que segurament requeria un altre tipus de jugador.

Entrenador:

Vicente Moreno (6): va encertar de ple en el plantejament del partit, tant en la idea com en la tria de l’onze inicial. Va voler ser protagonista i va voler agafar el timó del partit conscient del poder ofensiu del rival, si bé després del 0-1 va decidir ser més conservador i al final l’equip ho va pagar. Els canvis tampoc van ajudar gens a canviar el guió de l’últim tram de l’encontre.

Foto: laliga.es

Comentaris

avatar