El Nàstic denuncia el gest de Benja Martínez

La LFP podria sancionar al davanter català

0

El derbi del passat dissabte entre la UE Llagostera i el Nàstic portarà cua. A la queixa formal que l’entitat tarragonina ha transmès a la Lliga de Futbol Professional pel tracte que va rebre la marea grana desplaçada a Palamós se li ha d’afegir la denuncia que el club presidit per Josep Maria Andreu ha efectuat contra Benja Martínez, jugador de l’equip llagosterenc.

El davanter català va dedicar-li un gest tant lleig com innecessari a l’afició nastiquera després que Natalio marqués l’1-1 al minut 17 de la segona part.

Ara caldrà veure quina és la postura que adopta la LFP a l’hora d’analitzar l’actitud del jugador nascut a Sant Cugat del Vallès, però el més normal és que li impliqui una sanció de com a mínim dos partits.

Foto: mundodeportivo.com

Comentaris

avatar