Futbol, copa. Partit entre el Llagostera i el Deportivo a Palamós

La venda de les prop de 600 entrades que la Unió Esportiva Llagostera va facilitar a la Federació de Penyes del Nàstic va a molt bon ritme, i tal i com ha confirmat la mateixa Federació a EsportsdelCamp.cat ja se n’han vengut més de 400.

Aquests aficionats, que en un principi havien d’estar separats en dos sectors, estaran finalment tots junts a la zona de Preferent del Municipal de Palamós.

Josep Maria Andreu, president del Nàstic, va afirmar ahir al programa “Partit de Tornada” de Ràdio Ciutat de Tarragona que si aquesta primera remesa de 600 entrades s’esgoten se’n demanaran més al club gironí, mentre que per la seva part, Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera, afirmava ahir que “sempre que hi hagi aforament disponible els en cedirem”.

D’altra banda, sembla que l’estadí gironí presentarà aquest dissabte un ple absolut.

Foto: elpuntavui.cat

Comentaris

avatar