Portada Anàlisi 1x1 L’1×1 del Nàstic-Oviedo

L’1×1 del Nàstic-Oviedo

Les valoracions jugador per jugador

0
COMPARTIR

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic del partit disputat al Nou Estadi davant el Real Oviedo, corresponent a la jornada 34 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (5): és molt difícil valorar l’actuació d’un porter quan ni tan sols ha rebut un xut entre els tres pals i es per això que el porter malagueny no suma més que un suficient. La falta d’encert de cara a porteria per part dels atacants de l’Oviedo ha provocat que Reina hagi tingut un dels partits més plàcids de tota la temporada.

Xisco Campos (6): després de quatre partits sense entrar a la convocatòria, el capità ha tornat directe a l’onze inicial i ho ha fet completant una actuació fantàstica davant l’amenaça de Borja Valle. Sense destacar en atac, ha estat molt atent cada vegada que l’extrem asturià l’ha encarat a prop de l’àrea i ha fet dues intervencions clau.

Daisuke Suzuki (7): per primera vegada l’internacional japonès ha jugat a la seva posició natural, la de defensa central, i ho ha fet mantenint el nivell demostrat en els anteriors partits refusant totes les pilotes aèries que han passat per la seva zona. Tot un encert de la direcció esportiva.

Xavi Molina (7): el central de La Canonja no era titular des del passat 13 de març, quan el Nàstic va empatar a casa contra la Ponferradina, i el cert és que el seu retorn a l’onze ha dotat a l’equip de la fiabilitat defensiva que li havia mancat en les últimes setmanes. De la mateixa manera que Suzuki, ha estat tot un baluard a l’eix de la defensa.

Mossa (7): de les seves botes ha nascut una de les millors oportunitats de gol del Nàstic, en un centre on Naranjo ha topat amb Rubén Miño. Imperial en defensa, cada vegada aporta més a l’atac. Una vegada més ha completat els 90 minuts del xoc tot i els problemes físics que ha tingut en la recta final.

Sergio Tejera (5): si bé ha recuperat una sèrie de pilotes importants imposant la seva agressivitat (en el bon aspecte de la paraula), no ha sigut capaç de marcar diferències en camp contrari. A dia d’avui sembla estar per darrere d’Aburjania.

Lévy Madinda (7): omnipresent al centre del camp. El seu físic privilegiat li permet competir per tota la zona d’influència on a més de recuperar pilotes també les sap distribuir sense cometre cap error en l’entrega.

Miguel Palanca (5): generós en l’esforç, però no ha tingut l’incidència esperada des de la banda dreta de l’atac, en part perquè el Nàstic ha decidit a entregar la pilota al rival en moltes fases del partit.

Achille Emaná (6): ha tingut l’ocasió més clara de tot l’encontre amb una pilota morta que s’ha trobat dins de l’àrea i que incomprensiblement ha enviat cap a la grada del gol de muntanya. Tot i això, ha tornat a crear problemes a la defensa rival amb la màgia que reté a les seves botes.

Cristian Lobato (6): el d’Esparraguera segueix fent mèrits per aparèixer en els següents onzes de Vicente Moreno, si bé el fet de cedir l’iniciativa del joc al rival provoca que no brilli amb més força de la qual deuria. Sempre que la pilota ha passat pels seus peus, la circulació de la mateixa ha sigut molt més ràpida.

José Naranjo (7): protagonista de dues accions que han obligat a lluir-se a Rubén Miño, primer amb un remat de cap després del gran centre de Mossa i en segon lloc amb un xut sec des de la frontal. També ha tingut el seu moment quan ha punxat una pilota caiguda del cel, arrencant els aplaudiments de la grada.

Substituts:

Aníbal Zurdo (6): a diferència del partit contra el Huesca, a l’atacant mexicà sí que li han arribat pilotes amb les quals ha pogut generar alguna ocasió important tot i que no ha estat massa encertat, sobretot al deixar-se caure dins de l’àrea quan tenia la possibilitat de rematar cap a porteria. Rubén Miño ha refusat un remat de cap seu a la sortida d’un còrner.

Jean-Luc (3): ha sortit al terreny de joc per disputar el tram decisiu de l’encontre, però no ha estat el seu millor dia. Amb 20 minuts per davant i amb la defensa rival un tant minvada en l’aspecte físic, l’ivorià no ha aportat ni velocitat ni desequilibri per decantar la balança.

Juan Muñiz (6): cada vegada que l’asturià surt des de la banqueta passen coses. Només ha gaudit de 7 minuts, però li ha donat temps a executar un lliure directe que ha obligat a la estirada de Rubén Miño i un còrner en el qual Aníbal s’ha trobat amb l’ex porter del Barça B.

Entrenador:

Vicente Moreno (6): cada vegada que el Nàstic juga al Nou Estadi esperem que l’equip decideixi el partit per la via ràpida, o si més no que ho intenti, i davant el Real Oviedo ha preferit ser una mica més conservador per tal no cometre cap error defensiu fins a l’últim quart d’hora on sí s’ha mostrat més ambiciós que l’entrenador rival. Si bé els canvis han estat encertats, més en la idea que no pas en el rendiment que han donat, l’entrada de Juan Muñiz s’ha produït massa tard.

Foto: gimnasticdetarragona.cat

Comentaris

avatar