Nova promoció del club per intentar omplir l'estadi aquest diumenge. | Foto: diaridetarragona.com

Sembla que la posada en marxa de la nova campanya “Primavera Grana” per atraure abonats al tram final de lliga comença a donar els seus fruïts.

Ahir el club va anunciar de manera oficial que ja s’han superat els 6.000 socis, després que des de l’inici de la nova campanya, posada en marxa a finals de la setmana passada, s’hagin realitzat 358 noves altes de socis.

Andrés Ezcurra va convertir-se en el soci que suma aquesta xifra.

Cal afegir que l’esforç del club en buscar nous abonats s’ha fet patent tant a la xarxa com als carrers de la ciutat de Tarragona, ja que tant des de la mateixa pàgina web del club com des de diversos estands col·locats al centre de la ciutat (Mercat Central i Rambla Nova) també es possibilita la opció d’abonar-se a aquest tram final de temporada.

Foto: delcamp.cat

Comentaris

avatar