Com no podia ser d’un altre manera, a Oviedo no en tenen prou amb haver tornat a la divisió de plata. Després de tants anys als inferns, els asturians no volen perdre més temps i volen tornar el més aviat possible a la lliga de les estrelles. És per això que, sense fer masses canvis a la plantilla, el director esportiu Carmelo del Pozo ha dissenyat un dels millors equips de la categoria potenciant la base que procedeix de Segona B amb una barreja de jugadors contrastats (Carlos Peña, Edu Bedia, Míchel Herrero, Toché) i de joves promeses (Pablo Hervías, Diego Aguirre, Mamadou Koné) que volen enlluernar en busca d’una oportunitat a Primera Divisió ja sigui amb l’Oviedo o amb algun altre equip. 11-21  6-

Si bé va tenir un inici de temporada més sorprenent del que s’espera d’un equip que acaba d’aterrar a la categoria, no ha sigut fins la J21 quan s’ha consolidat dins de les places de promoció d’ascens, una fita que han aconseguit gràcies a les 12 jornades consecutives que van estar sense conèixer la derrota des del 6 de desembre (2-1 vs Llagostera) fins al 5 de març (1-0 vs Mallorca). A partir d’aquí van encadenar tres derrotes seguides que van acabar amb la dimissió d’un Sergio Egea que s’havia discutit amb diversos jugadors de la plantilla. Amb la renuncia del preparador argentí la directiva ha dipositat la seva confiança en David Generelo (33 anys), que va penjar les botes el passat mes de desembre per culpa d’una lesió de genoll. De moment, el ex jugador del Nàstic entre molts altres compra amb un balanç de dues victòries a casa davant la Ponferradina i el Numancia i una derrota a domicili al camp del Bilbao Athletic.

Comentaris

avatar