Nàstic-Leganés, diumenge 15 de maig a les 12h

La LFP publica el calendari de la jornada 38

0

El Nàstic ja coneix el dia i l’hora d’un dels partits més importants que li queden per jugar en aquest darrer tram de temporada, un dels que sens dubte marcarà l’objectiu final pel qual lluitarà l’equip en les quatre jornades posteriors que restaran per la conclusió de la fase regular. Amb tot, els grana rebran al CD Leganés el proper diumenge 15 de maig a partir de les 12h al Nou Estadi de Tarragona.

Els de Vicente Moreno s’enfrontaran a l’actual líder de la competició, tot i que en un mes hi ha temps més que suficient perquè les coses canviïn respecte a com estan a dia d’avui. A falta de conèixer com arribaran tots dos equips a la cita, el que està clar és que el Nàstic haurà de suar sang per vèncer a un rival davant el qual va perdre en la primera volta amb un solitari gol d’Alexander Szymanowski.

En la resta de la jornada cal destacar l’Elche-Girona i l’Alcorcón-Alavés, dos enfrontaments entre quatre aspirants a l’ascens de categoria. El Real Zaragoza i l’Osasuna visitaran al Numancia i al Bilbao Athletic mentre que el Real Oviedo rebrà al Mirandés al Nuevo Carlos Tartiere.

w_900x700_12134918j38_horarios_adelante.png

Foto: sport.es

Comentaris

avatar