Una vegada que el Nàstic ha complert l’objectiu de la permanència a Segona Divisió, la Pobla de Mafumet sap que ara només depèn de sí mateixa per continuar una temporada més a la categoria de bronze del futbol estatal. Els pobletans es troben situats dins del play-off de descens, a només dos punts de la salvació, i necessiten tot el suport de la seva afició per complir la gesta i aconseguir mantenir-se a la Segona B. És per això que la junta directiva del Nàstic ha decidit bolcar-se amb el seu filial per tal d’omplir l’Estadi Municipal davant la visita de l’Hércules.

Així doncs, tots els socis i no socis que presentin el seu carnet o l’entrada del partit contra el Real Oviedo (diumenge a les 12h) podran veure de forma gratuïta el partit entre la Pobla de Mafumet i l’Hércules que es disputa el mateix diumenge a partir de les 17h. A més, tots els abonats del Nàstic i de la Pobla que mostrin el seu carnet rebran una entrada adicional per assistir al matx.

Nàstic Genuine, entrenament de portes obertes

D’altra banda, el club ha llençat un espot audiovisual per captar el màxim número de nens i nenes amb Síndrome de Down de cara a la jornada de portes obertes que es realitzarà el proper 30 d’abril a les instal·lacions del Club Gimnàstic a partir de les 10h.

Cal recordar que aquesta és una iniciativa de Down Tarragona amb la col·laboració del Nàstic. Les persones interessades en rebre més informació poden fer-ho omplint un formulari al mateix portal web del club.

Foto: CF Pobla de Mafumet

Comentaris

avatar