COMPARTIR

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic del partit disputat a l’Alcoraz Nou Estadi davant la SD Huesca, corresponent a la jornada 33 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (5): res va poder fer per evitar cap dels dos gols que va encaixar, si bé va aturar un llançament de falta executat per Fran Mérida a més a més de fer alguna sortida àrea prou convincent.

Daisuke Suzuki (5): limitat per l’amenaça que suposava Darwin Machís, el japonès no va poder prodigar-se en atac tant com en ocasions anteriors. Va complir a la perfecció però va tenir la mala sort d’habilitar a Christian Fernández en el 1-0 quan aquest es trobava en posició de fora de joc.

Iago Bouzón (4): de la mateixa manera que la passada jornada, el central gallec va tornar a patir en els centres laterals i no va mesurar bé a l’hora de refusar el centre previ al primer gol del partit. Després es va mostrar molt accelerat i massa contundent a l’hora de robar la pilota, fet que li va portar a veure la cinquena targeta groga. El descans li anirà bé.

Pablo Marí (4): el nivell del jugador format a la pedrera del Mallorca segueix sent insuficient per les aspiracions que té l’equip. Va errar en la marca a Alexander González en la jugada del 2-0, una jugada on la defensa grana es va equivocar al tirar la línia del fora de joc.

Mossa (7): també va aparèixer en la jugada del segon tant del matx, però perquè va ser l’únic en intentar deixar a l’extrem veneçolà en fora de joc. Amb el canvi de sistema a tres centrals, va actuar d’extrem recorrent tota la banda esquerra de l’Alcoraz. El seu treball no va trobar recompensa davant el fluix partit dels davanters.

Giorgi Aburjania (5): segon partit consecutiu en el qual l’internacional georgià és substituït abans de temps, tot i que aquesta vegada el seu rendiment va estar subjectat al plantejament inicial i al guió posterior del partit.

Lévi Madinda (4): després de la exhibició que va donar davant el Córdoba s’esperava que el gabonès marquès la diferència a l’hora de frenar els contraatacs del Huesca, però es va veure superat en tot moment davant el pla dels locals. Sense espais va aparèixer la imprecisió.

Jean-Luc (6): de les poques coses positives del partit, ja que va anar creixent a mesura que anaven passant els minuts. Va disposar de les dues ocasions més clares per obrir la llauna però en la primera li van faltar alguns centímetres i en la segona una mica de sort.

Achille Emaná (5): la bona tasca defensiva del quadre aragonès va anular per complet a l’ex internacional camerunès, que davant les poques pilotes que li arribaven va tenir que baixar a iniciar el joc en una zona on el seu potencial es veu totalment reduït. Quan va tenir l’esfèric als peus tampoc va estar molt encertat. Només la segona part, on l’encontre es va obrir ja amb el 2-0, li salva del suspès.

José Naranjo (3): tots esperaven el seu retorn com aigua de maig però el cert és que no va tenir la incidència esperada per culpa de la bona tasca defensiva del Huesca. La única acció de contraatac de la que va poder gaudir va finalitzar amb molts dubtes i la conseqüent pèrdua de pilota. L’andalús necessita metres per córrer i ahir no els va trobar.

Aníbal Zurdo (3): fluix partit del veterà davanter mexicà, tot i que tampoc el van buscar en el joc aeri davant el mur que havia disposat Juan Antonio Anquela per protegir la porteria de Leo Franco. Va ser substituït al descans.

Substituts:

Sergio Tejera (6): va entrar en el entre temps i va dotar el centre del camp de més presencia davant el naufragi de la primera part, la qual cosa li va servir al Nàstic per començar amb bon peu els segons 45 minuts. En partits com el d’ahir la seva titularitat és imperativa, però tampoc volem ser oportunistes.

Xisco Muñoz (3): si bé hem de tenir en compte que el balear no té el mateix ritme de competició que els seus companys, la seva participació va ser pràcticament nul·la ja que només va forçar un lliure directe.

Juan Muñiz (6): va aportar cert caràcter al mig del camp i va gaudir d’una falta directa –la que va forçar Xisco Muñoz- a la qual li va mancar una mica de precisió. De la mateixa manera que Tejera, segurament hagués aportat molt més des de l’inici.

Entrenador:

Vicente Moreno (4): ell mateix va reconèixer que segurament s’havia equivocat en la manera de plantejar el partit o si més no a l’hora de transmetre aquesta idea als seus jugadors. Després de veure’s superat pel seu homòleg a la banqueta local va intentar fer-se amb el control del partit aportant un migcampista de més al centre del camp, però ni així es va poder trobar el camí cap al gol. La no convocatòria d’un altre atacant com Marcos o Álex López, tot i que acaba de sortir d’una lesió, tampoc es va acabar d’entendre.

Comentaris

avatar