COMPARTIR
Jordo Calavera cubre el balon ante Pozo

Ja s’han donat a conèixer els horaris de la jornada 37 de la Liga Adelante, data en la qual el Nàstic s’ha de desplaçar fins a Andalusia per visitar l’Estadio de los Juegos Mediterráneos d’Almeria, escenari en el qual ja ha jugat aquesta temporada. L’enfrontament serà dissabte 8 de maig a partit de les 18h.

L’equip de Vicente Moreno visitarà un equip al qual no ha sigut capaç de vèncer en els dos partits que ha disputat contra ell en el present exercici. El primer d’ells va ser en la 3ª ronda de la Copa del Rei en un encontre on van caure per 2-1, amb gols de Fernando Soriano, Quique González i el que va descomptar d’Álex López, mentre que en el segon van empatar a dos en un duel on els grana van deixar escapar fins a dos avantatges (Morcillo p.p. i Álex López) que van ser contrarrestades per Lolo Reyes i un gol en pròpia porteria de l’atacant calafellenc.

En la resta de la jornada destaquen el Córdoba-Girona, l’Alavés-Real Valladolid i el Leganés-Numancia, tres partits dels quals estaran molt pendents a Tarragona. La visita de l’Oviedo a Palamós i l’enfrontament entre el Lugo i l’Alcorcón també seran dues cites a tenir en compte en un cap de setmana on dóna la sensació que encara no hi haurà res decidit.

H J37

Foto: UD Almería / LFP

Comentaris

avatar