L’1×1 del Nàstic-Córdoba

Les valoracions jugador per jugador

0

Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic del partit disputat al Nou Estadi davant el Córdoba, corresponent a la jornada 32 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (6): va encaixar quatre gols però si som justos no va poder fer res per evitar-los. El que sí va aconseguir és treure amb el peu una pilota rebotada en Suzuki que anava camí de creuar la línea de gol.

Daisuke Suzuki (7): el japonès s’ha consolidat en l’onze titular i amb actuacions com la d’ahir és molt difícil que pugui sortir-ne. Infranquejable en defensa, no va deixar de sumar en atac.

Iago Bouzón (3): va començar molt bé l’encontre frenant les incursions de Florin Andone però amb el pas dels minuts va anar reduint les seves prestacions. Una relliscada inoportuna el va deixar retractat en la jugada del 2-3, si bé també va poder fer alguna cosa més en els altres dos gols de l’atacant romanès.

Pablo Marí (4): igual que el seu company a l’eix de la defensa. Va anar sempre al xoc contra Andone però va fallar clarament en el 1-2 i el 3-4. Preocupant el rendiment que va mostrar a l’hora de defensar els centres laterals, i si treu un punt més que el central gallec és per tres talls providencials i per la bona sortida de pilota que li va donar a l’equip des del darrera.

Mossa (6):  va viure pràcticament en camp contrari durant els 90 minuts a causa del plantejament tant atrevit que va disposar Vicente Moreno. Es va deixar guanyar l’esquena per Pedro Ríos en el 1-2 però tot i així va completar un bon partit, sobretot en atac.

Giorgi Aburjania (5): els compromisos internacionals el van fer arribar molt justet al duel. Va intentar una sèrie de conduccions marca de la casa però li va faltar precisió a l’hora d’avançar amb la pilota. No obstant, va sumar més que restar.

Lévy Madinda (8): sens dubte va realitzar la seva millor actuació des de la seva arribada a Can Nàstic amb una primera part espectacular en la qual va exhibir totes les seves virtuts. Va recuperar una xifra important de pilotes gràcies a la seva potencia a l’hora d’anar al xoc i va salvar molt bé la pressió visitant fent gala d’uns gestos tècnics dignes d’un jugador de Primera Divisió.

Jean-Luc (7): protagonista en l’elèctric inici del matx, va ser l’autor de la presum-te pena màxima sobre Fidel. Va destacar sempre que la pilota li va arribar als peus creant molts problemes a la defensa visitant. Va disposar d’un mà a mà contra Razak i un remat de cap que no va marxar molt lluny de la porteria.

Achille Emaná (9): se’ns acaben els adjectius per desxifrar el que fa el camerunès en cada partit. Per enèsima vegada es va carregar l’equip a les esquenes i va intervenir pràcticament en totes les jugades de perill. Autor de l’assistència a Aníbal, va executar el penal que va suposar el 4-4. Abans va donar dos passes de gol que ni Madinda ni Jean-Luc van poder convertir.

Cristian Lobato (8): va anar clarament de menys a més i va créixer a la vegada que el partit. Va disposar d’un ampli repertori de possibilitats que li poden donar un paper importantíssim de cara al tram final de temporada. Per emmarcar el golàs que es va treure de la màniga per fer el 2-2.

Aníbal Zurdo (7): el mexicà ho va tornar a deixar tot sobre la gespa en una actuació generosa en l’esforç sobretot a l’hora de pressionar la sortida de pilota del rival. Va marcar l’1-1 amb un gol d’autèntic killer i va forçar la pena màxima que va suposar el gol d’un Emaná amb el que s’entén de meravella.

Substituts:

Miguel Palanca (8): arribar i moldre. El tarragoní va sortir a la gespa a falta de 20 minuts per arribar al final del partit i ho va fer marcant un autèntic golàs en una jugada d’estratègia a la sortida d’un corner. Va fer un parell de recuperacions de certa rellevància en defensa i va donar frescor a l’atac grana.

Juan Muñiz (7): va sortir en substitució d’Aburjania i ràpidament es va fer amb el control de la sala de màquines dirigint els atacs locals i filtrant passes cap a les bandes. Va executar el servei de cantonada que Palanca va rematar a gol.

Marcos de la Espada (X): no va disposar de suficients minuts com per valorar la seva actuació. Caldrà veure quin serà el rol que li dóna l’entrenador tenint en compte el bon moment golejador pel que travessa Naranjo i el treball que aporta cada partit Aníbal Zurdo.

Entrenador:

Vicente Moreno (9): amb la permanència ja assegurada va disposar un plantejament totalment atrevit i ofensiu amb el qual va aconseguir treure el màxim rendiment als seus jugadors, si bé ha de treballar les transicions defensives per aturar els contracops del rival. Els canvis de Palanca i Juan Muñiz van aportar frescor i dinamisme perquè l’equip continués manant sobre la gespa.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Comentaris

avatar