Xisco Hernández va ser el primer fitxatge que va dur a terme Emilio Viqueira per començar a edificar la plantilla d’aquesta temporada i ara s’ha convertit en la segona baixa del Nàstic 2016/17 junt amb la ja coneguda de Jordi Calavera, que marxa a Ipurua per jugar amb l’Eibar a Primera Divisió.

El balear ha arribat a un acord amb la directiva del club per rescindir el  contracte i firmar així per un dels seus ex equips, l’Atlètic Balears.

D’aquesta manera l’antic jugador del Reus Deportiu posa punt i final a la seva relació amb l’entitat tarragonina. Una inoportuna lesió al començament de la temporada i els fitxatges d’Achille Emanà i posteriorment de Cristian Lobato li van tancar la porta de manera definitiva.

Després de jugar només 77 minuts amb la samarreta grana, Xisco Hernández va decidir sortir en el mercat d’hivern en busca de minuts i va acceptar la oferta de cessió que li va presentar l’Atlético Baleares. Veient el rendiment que està tenint en el seu retorn a la Segona B, és totalment comprensible que hagi apostat per rescindir el contracte amb el Nàstic i firmar amb el conjunt balear per les properes dues temporades, doncs ja ha marcat tres gols i ha donat tres assistències en els set partits que ha jugat sota les ordres de Christian Ziege.

Comentaris

avatar