Últim impuls per omplir el camp

El club insisteix en vestir de gala el Nou Estadi

0

A falta de tres dies perquè es disputi l’enfrontament contra el Córdoba, la directiva encapçalada per Josep Maria Andreu segueix buscant diferents maneres per aconseguir la millor entrada de la temporada davant una cita que pot marcar el futur més immediat del club en les 10 jornades que restaran per finalitzar la fase regular del campionat.

Després de mantenir la promoció en la qual cada soci pot obtenir una entrada de la seva mateixa zona per un preu únic de 10€, el club ha anunciat que posa un límit d’entrades per al partit de diumenge a disposició de les entitats, clubs i escoles que participen a les competicions del Consell Esportiu del Tarragonès.

Cada persona que tingui una llicència del CET rebrà una entrada gratuïta per ocupar la grada de Preferent, mentre que els menors de 12 anys obtindran una entrada extra per al seu acompanyant. A més a més, totes les persones que presentin l’entrada del CET podran adquirir entrades addicionals a 10€.

“ | Club Gimnàstic: Tots aquells centres interessats en obtenir entrades pels seus esportistes s’han de posar en contacte amb el Consell Esportiu del Tarragonès, al correu electrònic info@cetarragones.cat a l’atenció de Joana, explicant el número exacte d’entrades que necessiten”.

D’altra banda, la directiva ha decidit llançar una darrera oferta per tal de seguir impulsant a l’afició perquè acudeixi en massa a l’estadi. Tota persona que ho desitgi podrà comprar les ulleres del Nàstic i una entrada per assistir al partit contra el Córdoba per només 15€. Aquesta promoció és vàlida fins el mateix dia de partit.

Foto: laxarxa.com

Comentaris

avatar