Malgrat el dolç moment que travessa el primer equip del Nàstic, instal·lat des del febrer a les places de play-off d’ascens a Primera, l’expectació entre els aficionats sembla que no acaba d’arribar. O almenys no tant com el club voldria.

Tot-hi que en els darrers partits l’evolució de les assistències a l’estadi ha anat creixent, el cert és que al Nou Estadi li costa presentar entrades superiors als 7.000 aficionats.

La millor entrada de la temporada va ser, com no podia ser d’una altra manera, davant el partit amb el Llagostera; aquell dia fins a 10.162 aficionats es van aplegar al Nou Estadi.

A partir d’aquí, però, la segona xifra més alta es queda en 8.103 espectadors, en el partit davant el Zaragoza.
La més baixa es va registrar al mes d’octubre, en la setena jornada de lliga, quan l’Alcorcón va derrotar als granes per 0-2. Aquell partit va ser presenciat per 4.532 espectadors.

Amb el Nàstic ja consolidat als llocs de promoció d’ascens, l’afluència ha anat creixent, malgrat potser no al ritme que s’esperava des del club.

En l’empat a 2 amb el Valladolid a la jornada 27 l’entrada va ser de 6.938 espectadors. Dues setmanes més tard, amb la visita de la Ponferradina (1-1) 7.272. I aquest darrer cap de setmana, amb la victòria per la mínima davant el Numancia es van aplegar a l’estadi un total de 6.893 persones.

Club i jugadors (Xavi Molina feia dilluns una crida per omplir diumenge el camp) es mostren optimistes amb que aquest diumenge, tenint davant un altre rival directe com és el Córdoba, l’estadi presenti una major entrada que en la dels darrers partits.

2
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
Arnau Curto
Arnau Curto

L’altre dia contra el Numància va ser molt trist. Som un dels equips petits que l’està liant per la part alta i només van anar al Nou Estadi 7.000 persones. I no és que tinguem 10 punts i estiguem a la jornada 5, no. En tenim 51 i estem a la 31, a 5 punts per sobre de l’últim equip que no faria playoff.

Si contra el Córdoba no som 9.000 persones, aquesta afició no es mereix lluitar per l’ascens.

since1886
since1886

jo crec que si arribem a 8.500 podem estar contents…em fa gràcia quan alguns il·luminats diuen que serem més de 10.000…entrades així no les teniem ni en segons quins partits de Primera