Hi haurà nova marea grana a Huesca el proper dia 10 d’abril. I és que la Federació de Penyes del Nàstic va anunciar ahir els detalls del desplaçament que està preparant en la visita del Nàstic a l’Alcoraz diumenge que ve.

Hi ha tres preus diferents pel pack que inclou entrada més viatge en autocar; pels socis del club 27€, pels no socis 32€ i pels nens d’entre 0 i 14 anys 19€, independentment de si són socis o no.

La sortida dels autocars es realitzarà a les 9h del mateix diumenge 10 d’abril des de la Plaça Imperial Tarraco i a les 9:15h des del pàrquing del Nou Estadi.

A més, tots els qui s’apuntin a l’expedició en autocar, seran obsequiats amb una entrada gratuïta pel partit Nàstic-Real Oviedo de la següent setmana (diumenge 17 d’abril a les 12h).

Pels interessats en pujar a Huesca en vehicles particulars, només podran adquirir l’entrada sola aquells que siguin socis del Nàstic, a un preu de 15€.

Tots els interessats poden inscriure’s al desplaçament o retirar les entrades a les oficines de la Federació de Penyes en horari de dilluns a divendres, de 18h a 20h. També es possible formalitzar la inscripció al bar Petit Tarraco de Tarragona.

L’última marea grana a l’Alcoraz es va produïr en el partit d’anada de la final dels play-off d’ascens a Segona A, on es van desplaçar aproximadament uns 600 aficionats granes, omplint tot el gol de l’estadi aragonès.

Comentaris

avatar