Després de jugar dos partits seguits a les 12h, el Nàstic tornarà a un horari molt més familiar el diumenge 1 de maig, data en la qual rebrà al CD Mirandés a partir de les 17h al Nou Estadi.

Aquesta serà la primera vegada que el club de Miranda d’Ebro visiti Tarragona, ja que els dos equips mai havien coincidit en la mateixa categoria. En el partit de la primera volta, els homes de Vicente Moreno es van imposar per la mínima amb un gol de José Naranjo en el temps afegit.

La jornada també ens deixarà dos duels molt interessants que no poden passar desapercebuts per la parròquia grana, ja que són dos duels que enfronten a alguns dels rivals directes que té el Nàstic de cara a quedar entre els sis primers classificats. L’Alcorcón rebrà a la visita d’Osasuna mentre que Real Oviedo i Córdoba s’enfrontaran en un duel vibrant al Nuevo Carlos Tartiere.

Comentaris

avatar