La victòria davant el Numancia va significar la permanència virtual del Nàstic a la Liga Adelante i va disparar la il·lusió entre una afició que somia en un segon ascens consecutiu rumb a la Primera Divisió.

Tot-hi acabar la jornada fora de les dues primeres posicions, el fet d’haver dormit durant la nit de dissabte dins de les places que porten directament a la lliga de les estrelles va suposar un cop de moral molt important de cara a les onze jornades que resten per arribar al final del campionat regular.

Amb els cinc punts de marge que té l’equip de Vicente Moreno sobre el 7è classificat, la directiva és conscient de que la visita del Córdoba és una cita importantíssima de cara a consolidar-se dins del play-off  i per això manté la promoció que va llançar durant la setmana prèvia a l’enfrontament contra el Numancia en la qual cada soci pot adquirir quantes entrades vulgui de la seva mateixa zona per un import de 10€.

Per tant, els socis de preferent tindran un descompte de 5€ respecte al preu de les entrades a taquilla mentre que els de tribuna gaudiran d’una rebaixa total de 15€. Un cop s’exhaureixin totes les localitats d’aquesta última graderia, els socis podran comprar entrades tant de gol com de preferent.

A banda d’això, el club també ha llançat un altre promoció de cara a aconseguir la millor entrada de la temporada. Cada persona que realitzi una compra igual o superior a 15€ a la Nàstic Hummel Store rebrà una entrada per al duel davant el Córdoba que es jugarà diumenge a les 12.00h al Nou Estadi. L’aficionat podrà escollir entre els dos gols o la zona de preferent.

Comentaris

avatar