Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic del partit disputat al Nou Estadi davant el Numancia, corresponent a la jornada 31 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (9): en un partit amb el marcador tant curt com el d’ahir, la seva aparició va ser clau amb tres intervencions de mèrit que van sostenir a l’equip davant les escomeses del rival. No sortirà a les portades, però el malagueny va ser decisiu una vegada més.

Daisuke Suzuki (6): segon partit com a titular i segona participació positiva del jugador nipó amb una sèrie de recuperacions que van evitar algun que altre disgust a la graderia.

Iago Bouzón (5): tot-hi perdre un parell de pilotes a l’hora de sortir jugant des de darrera, el central gallec va realitzar la millor actuació de les últimes jornades fent gala de la seva veterania. “Más de lo mismo, por favor”.

Pablo Marí (7): el ‘22’ va tornar a exhibir un nivell que cada vegada més s’apropa al que va oferir la passada temporada i es va mostrar imperial a l’hora de frenar al punta visitant Álex Alegría. Des de la seva reaparició, l’equip ha sumat dues victòries sense encaixar cap gol.

Mossa (5): va cometre un error molt greu que va permetre a Nacho tenir la millor ocasió del partit pels visitants, però es va refer ràpidament per treure la pilota sobre la mateixa línia de gol. El fet de mantenir la porteria a zero el permet no tenir que anar a les recuperacions del juny.

Sergio Tejera (6): no va ser el seu millor partit, si bé va demostrar caràcter i determinació quan el partit així ho va requerir un cop el Numancia va donar un pas endavant en l’últim tram del matx. La posada en escena del rival va dificultar la seva incidència en camp contrari.

Juan Muñiz (7): va començar el duel fent d’Aburjania baixant a rebre per tal de facilitar la sortida de pilota davant la pressió del quadre sorià, i això el va convertir en un dels protagonistes dels primers minuts. Va créixer un cop es va col·locar a l’esquerra i va estar a punt de marcar un golàs amb un xut llunyà que anava dirigit a l’esquadra.

Cristian Lobato (6): davant les poques facilitats que va donar el Numancia per deixar que el Nàstic sortís amb la pilota jugada, la seva figura va ser un element important a l’hora de fer arribar pilotes als davanters. Davant les absències dels jugadors del centre del camp, el d’Esparraguera està aprofitant molt bé les seves oportunitats.

Jean-Luc (4): dels tres jugadors d’atac, l’ivorià va ser el que menys perill va aportar a la porteria de Juan Pablo. Imprecís i sobresaltat, va ser incapaç de realitzar un dels seus eslàloms per la banda dreta. Unes molèsties el van obligar a abandonar el terreny de joc abans de temps.

José Naranjo (8): el pitxitxi de l’equip no va veure porteria però va ser clau en la jugada del gol amb una carrera espectacular que va iniciar pràcticament des de camp propi abans d’assistir a Emaná. Va ser protagonista de dues de les millors ocasions del Nàstic, la segona molt clara.

Achille Emaná (8): els grans jugadors no necessiten fer un partit de 10 per ser decisius. No va estar tant encertat com en d’altres ocasions però sí en el moment precís per definir l’1-0 amb un moviment d’autèntic ‘9’ de l’àrea. Va enviar un remat al pal i per poc se li va escapar el segon amb un control massa llarg un cop havia arribat dins de l’àrea.

Substituts:

Xavi Molina (5): va entrar al terreny de joc per dotar a l’equip de més múscul al centre del camp i de més metres a l’hora de defensar les jugades a pilota aturada. Va tenir una pèrdua de pilota important que per sort no va tenir incidència alguna.

Aníbal Zurdo (4): corre, treballa i ho deixat tot sobre el terreny de joc, però quan un davanter com ell surt per baixar pilotes al terra i no en guanya cap, la cosa no rutlla. A més a més, va tenir a les seves botes el gol de la sentencia en una jugada on la velocitat va brillar per la seva absència.

Xisco Muñoz (X): no va tenir pràcticament temps de fer gaire cosa tot-hi que una vegada més va demostrar que vol ser partícip dels èxits d’aquest equip jugant al 200% els cinc minuts que el tècnic li va donar abans del xiulet final.

Entrenador:

Vicente Moreno (6): va treure un onze amb el qual esperava ser protagonista amb Muñiz, Tejera i Lobato formant el centre del camp, si bé la pressió del rival ho va impedir. Amb el 1-0 va fer un canvi defensiu (Xavi Molina en lloc de Juan Muñiz) que inconscientment va fer recular a l’equip. Amb el marcador tant curt i el rival bolcant-se per buscar el gol de l’empat, les opcions de Palanca o Giner resultaven més lògiques que no pas la d’Aníbal Zurdo.

Comentaris

avatar