El defensa central del Nàstic Pablo Marí va mostrar-se prudent ahir davant dels mitjans de comunicació afirmant que l’equip segueix pensant només en el proper partit i no pensa en la classificació.

El jugador valencià va calmar els ànims que envolta l’entorn grana dient que dins el vestidor l’equip vol anar pas a pas i no es volen fer il·lusions.

“Són importants aquests dos partits a casa, després ja veurem; si pensem en què passarà d’aquí dos mesos ens equivocarem”, afirmava.

Preguntat pel debut del seu company Suzuki, Marí va comentar que li va agradar molt el partit del japonès: “l’he vist molt seriós damunt el camp”. També va comentar que en temes de comunicació dins l’equip el nouvingut està aprenent paraules concretes per ajudar l’equip dins del camp. Li dono l’enhorabona”.

Pel que fa als tres jugadors granes que han estat convocats per la seva selecció i que es perdran el partit de dissabte davant el Numancia, el de València va dir que el vestidor sent alegria per aquesta oportunitat que se’ls hi dóna.

Comentaris

avatar