Aquestes són les notes dels jugadors del Nàstic del partit a San Mamés davant el Bilbao Athletic, corresponent a la jornada 30 de la Lliga Adelante.

Manolo Reina (6): no va estar gens exigit i només va intervenir per desbaratar un bon centre d’Aketxe, que buscava el remat de Lander Olaetxea.

Daisuke Suzuki (7): al contrari del que pot indicar el seu cognom, l’ex jugador del Kashiwa Reysol va fer gala de la tranquil·litat que caracteritza als japonesos. Providencial en una de les primeres ocasions del Bilbao Athletic, es va mostrar molt còmode amb la pilota als peus i va intervenir en la jugada del 0-3. Bon debut del jugador nipó.

Iago Bouzón (4): el central gallec va cometre dos errors molt greus que a punt van estar de costar-li un disgust a Reina, primer en una jugada on no va mesurar bé el salt i després en una acció innecessària on va tombar un jugador local dins de l’àrea.

Pablo Marí (7): va ser clau per evitar que el Bilbao Athletic s’avancés en el marcador rebutjant una pilota des de la mateixa línea de gol. Per dalt es va mostrar molt segur i contundent.

Mossa (6): va tornar a ser un dels defenses més fiables de l’equip tot i que els locals van insistir una vegada rere l’altre per la seva banda.

Lévy Madinda (7): va complir el seu paper a la perfecció recuperant un gran nombre de pilotes al centre del camp i va cobrir les esquenes d’Aburjania i Juan Muñiz quan aquets havien d’atacar.

Giorgi Aburjania (8): novament va realitzar una gran actuació sent el nexe d’unió entre la defensa i la davantera. El seu atreviment el va portar a marcar el 0-2 amb un xut de mitja distància. Sense Tejera, ell és el motor de l’equip.

Juan Muñiz (7): protagonista dels dos primers gols amb l’assistència a Naranjo en el 0-1 i amb la cavalcada que es va marcar en l’acció prèvia al 0-2. Sense tenir molta presencia, el seu talent el va convertir en un jugador vital.

Jean-Luc (8): va assistir a Emaná en els dos últims gols i va demostrar que sense la lluentor dels primers partits també pot ser decisiu. La seva velocitat és clau en el joc de l’equip.

José Naranjo (9): cert és que no va intervenir en excés, però quan li va tocar va ser determinant per obrir el marcador amb el seu 9è gol de la temporada i per assistir a Abu en el 0-2.

Achille Emaná (9): de menys a més durant el partit. Quan Vicente Moreno el va situar per darrera de Naranjo el seu rendiment va augmentar considerablement. Aquest moviment tàctic li va permetre ser l’autor dels 0-3 i el 0-4.

Substituts:

Cristian Lobato (7): clau en el 0-3 per assistir a Jean-Luc després d’una gran combinació amb Suzuki. Va començar a l’esquerra però es va moure per tota la zona de tres quarts. La virtut de moure la pilota al primer toc li dona la vida als seus companys.

 Xisco Muñoz (6): després de 12 partits sense jugar, el balear va sortir al terreny de joc molt endollat amb ganes d’aprofitar els 13 minuts que li va donar VM. Va intervenir en l’origen del 0-4 i va tindre dues ocasions per marcar el seu primer gol de la temporada.

Ferran Giner (X): no va tenir prou temps per fer gaire cosa més que una jugada per la banda esquerra que va finalitzar en un servei de porteria.

Entrenador:

Vicente Moreno (8): va encertar de ple amb el plantejament del partit conscient dels defectes defensius del Bilbao Athletic, i amb el 0-1 va fer un canvi tàctic que va ser clau per certificar una victòria de prestigi al Nou San Mamés.

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
pelacanyes
pelacanyes

aquest suzuki ens donarà més d’una alegria…bon article :)