nasticbilbaoath
Imatge del Nàstic-Bilbao Athletic del partit d’anada al Nou Estadi.

Bilbao Athletic i Nàstic es veuen les cares aquest diumenge (17h, Canal+ Liga) al nou estadi de San Mamés, estadi que el conjunt grana trepitja per primer cop des de la seva recent inauguració l’any 2013.

Les estadístiques fan favorit al Nàstic davant d’un Bilbao Athletic que a hores d’ara és cuer de Segona amb 21 punts i del que el separen ja 11 punts amb la zona de salvació. El conjunt basc, per tant, està obligat a puntuar per aferrar-se a les últimes opcions que li queden per intentar aconseguir la permanència.

El filial dels “lleons” compta amb estadístiques enganyoses, ja que només ha guanyat un total de 5 partits enguany però, tal i com recorda l’entrenador del Nàstic Vicente Moreno, “n’ha merescut guanyar molts més”.

Per la seva part, el conjunt grana arriba a Biscaia amb les baixes de Xisco Campos, sancionat, i Sergio Tejera, que a causa d’una grip no ha entrenat durant tota aquesta setmana.

Cal afegir a aquestes baixes les ja conegudes d’Alex López i Gerard Valentín.

Amb una hipotètica victòria, combinada de resultats favorables pels granes, el Nàstic podria tornar a entrar a la zona de play-off d’ascens.

En el partit de la primera volta, el conjunt grana va derrotar els bascos per un resultat de 2-1, malgrat que els homes de Cuco Ziganda van mostrar un bon joc en el que va disposar de varies ocasions per marxar amb un punt del Nou Estadi.

 

Comentaris

avatar