Les mesures de seguretat seran estrictes per a tots els clubs de la LFP

El Nàstic ja treballa en una nova grada d’animació

L‘obligació de la Lliga de Futbol Professional perque tots els equips professionals disposin d’un espai diferenciat a l’estadi on col·locar-hi una grada d’animació arriba també al Nou Estadi.

En aquest mateix context, el president del club grana, Josep Mª Andreu va reconéixer aquest passat dimecres als micròfons de Tarragona Ràdio que el club ja treballa per fer realitat aquest projecte de cara la temporada vinent.

La normativa pel que fa a aquests espais, on s’hi ubicaran les penyes d’animació principals dels clubs, és estricta i conté uns requísits de seguretat específics; aquesta grada ha d’estar separada de la resta de públic mitjançant tanques i l’accés a aquesta serà independent. També serà necessari identificar-se als accessos de l’estadi no només amb el carnet de soci, sinó que també caldrà mostrar el DNI.

Els torns de control d’accés també hauran de disposar de control d’emprempta dactilar.

Cal remarcar que tots els aficionats que vulguin accedir a aquest nou espai hauran d’estar prèviament inscrits en un llibre de registre, on hi figuraran dades i regulacions específiques.
Aquestes dades estaran sempre supervisades tant pel mateix club com per la seguretat privada d’aquest i els cossos de seguretat, en el cas de Catalunya, dels Mossos d’Esquadra.

3 COMENTARIS

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here