Captura del nou portal web del club. | Foto: gimnasticdetarragona.cat

El Nàstic va presentar en el dia d’ahir el nou i renovat web oficial del club, de la mà del seu director de comunicació, Domingo García, i de José Ríos, responsable de Klever Soft, l’empresa encarregada del desenvolupament del nou portal.

El club, que ha aprofitat la bonança econòmica actual per donar un rentat de cara al seu espai a internet, ha dissenyat un ‘site’ pensat en els socis i també en els mitjans de comunicació.

La nova web, totalment ‘responsive’, conté molta més informació que la versió anterior, que estava en marxa des del descens de l’equip de Primera a Segona, i que s’havia quedat obsoleta en quant a programació.

El nou gimnasticdetarragona.cat també estrena botiga on-line, un apartat actualitzat per seguir les competicions del primer equip i filials, i disposa d’una ‘intranet’ en la que els socis i mitjans de premsa hi podran accedir a través d’un usuari i contrasenya per tenir accés a continguts privilegiats.

A través d’aquesta zona exclusiva, els socis tindran accés a descomptes amb les empreses col·laboradores del club, podent-se descarregar des del mateix espai descomptes en format PDF.

1
Comentaris

avatar
+ Nous + Antics + Votats
1886
1886

podria ser pitjor, pero la trobo massa blanca. potser canviant el fons per un vermell..