30 C
Tarragona
dijous 22 de juny del 2017
Portada Història Palmarès i xifres

Palmarès i xifres

Palmarès

Copa Catalunya (3)

2007/08, 2011/12, 2016/17

Sots-campionats de Segona A (2)

1946/47, 2005/06

Campionats de Tercera (7)

1944/45, 1954/55, 1960/61, 1965/66, 1966/67, 1971/72, 1977/78

Copa de la Lliga de Segona B (1)

1983/84

Campionats de Segona B (2)

1996/97, 2014/15

Campionats de Catalunya de Segona categoria (1)

1926/27

Rècords i xifres

Individuals

Jugador amb més partits jugats
Santiago Coch Castillo (528 partits, 470 de lliga i 58 de Copa)

Màxim golejador
Valero Serer (181 gols en 328 partits jugats)

Màxim golejador en un partit
Valero Serer (5 gols contra l’Igualada el 21/01/1962)

Golejador amb més hat-tricks
Rafel Grau, 9 hat-tricks

Jugador amb més targetes
Santiago Coch Castillo (140 targetes en 470 partits de lliga)

Col·lectius

Màxima victòria
8-2, Nàstic-Barakaldo el 05/01/1947

Màxima derrota
10-1, Barça-Nàstic el 11/09/1949

Millor assistència al Nou Estadi
16.000 espectadors (Nàstic-Betis, 25/11/1973)

- PUBLICITAT -

Notícies